Днес ние продължаваме с темата Ikea 3D Planner. В статията вчера разбрахте повече от един от дизайнерите на мебели - плановикът на кабинета "Икеа". И е дошло времето да ви запозная с дизайнера на други мебели на Ikea, а именно - Икея офис планиращ!

IKEA buroplaner-преоразмерява


Основната цел на офиса Ikea е да улесни проектирането на удобно и практично работно място. Едно от истинските постижения на дизайнера на кабинета е отново много реалистичният поглед към стаята и точно в новия офис, който предлага триизмерния изглед. Традиционните опции на Ikea, като запазване на дизайна и отпечатване на готовия план, също са налични. Тук е мястото, където можем да подчертаем, че дори с плановете за офис Ikea можете да видите реалистичните цени на вашия проект, разбира се това се отнася само за продуктите на Ikea. Нека ви разкажем повече за съществената част ...

Нека започнем с това в началото 3 различни опции или: можете да отворите стар запазен план или да започнете с изцяло нов дизайн. Да, казахме 3 варианта. Третият ви предлага да работите с напълно обзаведена стая, като просто поставите офиса. Това е възможност да персонализирате офиса си така, че да отговаря на вашите нужди.

planergalant_520x300

Ikea офис планиране в някои стъпки

Особено за вас, ние показваме нашия личен експеримент с Икея офис планиращ:

Ikea-офис плановик-1-преоразмерява

Определете оформлението на помещението

Оформлението на стаята Ви позволява да персонализирате цвета на стените и пода. Добавете прозорци и врати, за да получите възможно най-реалистична идея.

Ikea-офис плановик-2-преоразмерява


Изберете елементи

От категорията "Продукти" изберете и елементите за стаята.

Ikea-офис плановик-4-преоразмерява

Ако искате да превърнете офиса наоколо, кликнете веднъж върху елемента и ще видите опции за завъртане. Ако искате да изтриете елемент, вляво има контейнер за отпадъци.

Ikea-офис плановик-3-преоразмерява

Добавете допълнителна подложка

Огледала и картини, цветни саксии или дори хора ... това е "до теб"!

Ikea-офис плановик-5-преоразмерява

Ikea-офис плановик-6-преоразмерява

Добра идея е възможността да се обозначи определена стая. За тази цел можете да използвате малките бележки.

Ikea-офис плановик-7-преоразмерява

Ако все още се нуждаете от помощ, можете също да се свържете с Ikea Service, който освен краткото представяне на работата с плана на офиса на Ikea също поддържа директна онлайн помощ.

Ikea-офис плановик-8-преоразмерява

Ikea Office Planner е лесен за работа. Безплатен, практичен и ефективен - опитайте!